Sidor

onsdag 16 augusti 2017

Spännande tider

Nu var det ett tag en jag skrev här igen, så jag tänkte att jag skulle göra en uppdatering om vad som händer i mitt liv.

I höst (om ca 2 veckor) kommer jag börja på Karolinska Institutet, där ska jag gå Biomedicinska analytikerprogrammet. jag är väldigt spänd på att börja på ett program och jag tror att det här kommer passa mig perfekt. Det är ett ganska svårt program men jag tänkte att jag i alla fall ska försöka skriva lite här på bloggen om hur det är att plugga och lite sånt som rör skolan/universitetet.Eftersom jag kommer plugga i Stockholm och min sambo jobbar där så håller vi på att försöka flytta dit. Vi känner att det inte är någon anledning att bo kvar i Uppsala nu när båda kommer vara i Stockholm varje vardag: Dessutom sparar vi både tid och pengar på att flytta till Stockholm.

Hela sommaren har spenderats i fritidshuset där vi har renoverat och försökt få klart köket. Det har dragit ut på tiden eftersom vi stött på en massa problem och elen behövde dras om så vi har även varit tvungna att vänta på att det ska bli klart. Men det får ta den tid det tar, huvudsaken är att allt blir ordentligt gjort och det blir som vi vill ha det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar